top of page

Hvordan opplever
din målgruppe deg?

Visuell identitet fungerer som virksomhetens ansikt utad, og gjør det mulig for publikum å gjenkjenne og relatere på en unik og minneverdig måte. Skap tillit og autoritet, differensier deg fra konkurrenter, og formidle verdier, personlighet og merkevare gjennom logo, farger, grafiske elementer og mer.

Webarbeider-visuell-identitet-logo,typografi-grafiske-elementer-identitetsdesign.webp

Visuell identitet handler om mer enn bare logoer og farger - det handler om å formidle hvem du er som bedrift på en visuelt tiltalende måte.

Det er ditt unike grafiske uttrykk som gjør deg gjenkjennelig og skiller deg fra konkurrentene. Tenk på det som ditt visuelle varemerke som forteller en historie om din bedrifts verdier, personlighet og hva du står for.

Infinigrid-fikk-ny-identitet-og-nettside.webp

Dette gjør vi

Webarbeider-lager-logo-logoer-visuell-identitet-brand-identitet-symboler-og-ikoner.webp

Webdesign

Visuell identitet er viktig i webdesign fordi det skaper en helhetlig og minneverdig opplevelse for brukerne. Gjennom riktig bruk av farger, typografi, bilder og grafiske elementer kan en tydelig visuell identitet forbedre brukeropplevelsen, gjøre nettstedet mer gjenkjennelig og styrke merkets troverdighet og profesjonalitet på nettet.

UI/UX design

Visuell identitet spiller en avgjørende rolle i UI/UX-design ved å bidra til å skape en konsistent og meningsfull opplevelse for brukerne. En veldefinert visuell identitet i UI/UX-design sikrer også at brukerne kan gjenkjenne og forbinde seg med merket på tvers av ulike digitale plattformer, noe som bidrar til å bygge tillit og lojalitet over tid.

Grafisk design

Gjennom godt grafisk design kan man formidle informasjon tydelig, skape en sterk visuell identitet for et merke, engasjere
og inspirere publikum på forskjellige plattformer.

Logoanimasjon

Logoanimasjon er en effektiv måte å legge til bevegelse og liv til en logo, noe som kan fange oppmerksomheten til seerne og gjøre merket mer minneverdig, og kan brukes på alle digitale plattformer som nettsider, sosiale medier, presentasjoner og videoer.

Logo

En logo er et symbol eller grafisk merke som representerer en bedrift eller organisasjon. Den er viktig for gjenkjennelse og skiller merket fra andre.

Farger

Valg av farger bør derfor være nøye gjennomtenkt og konsistent på tvers av alle kommunikasjonskanaler for å sikre en sammenhengende opplevelse.

Typografi

Typografi omhandler utformingen av skrifttyper og arrangementet av tekst, og det er en viktig del av visuell identitet som kan påvirke hvordan merket oppfattes av kundene.

Bilder og grafikk

Bilder og grafikk spiller en avgjørende rolle i å kommunisere merkets budskap og verdier visuelt. Velvalgte bilder og grafikk som er konsistente med merkets visuelle identitet kan bidra til å styrke merkets gjenkjennelse og skape en enhetlig opplevelse på tvers av ulike plattformer og kanaler.

Grafiske elementer

Grafiske elementer, som ikoner, linjer, former og teksturer, er viktige byggesteiner i den visuelle identiteten til et merke, og fungerer som en verktøykasse i ditt kommunikasjonsarbeid. Elementene brukes i alt fra firmapresentasjoner, nettside, visittkort, reklameplakater og mer.

Video og bilder

En logo er et symbol eller grafisk merke som representerer en bedrift eller organisasjon. Den er viktig for gjenkjennelse og skiller merket fra andre.

Animasjon

Å velge skreddersydd animasjon fremfor generisk stock-animasjon gir en unik og tilpasset visuell opplevelse som bedre reflekterer merkets identitet og budskap. Skreddersydde animasjoner lar deg fortelle din historie på en mer engasjerende og minneverdig måte, samtidig som de skiller deg ut fra konkurrentene og gir deg større kontroll over design og kreativitet.

Vil du vite forbedringspotensialet til din nettside
og digitale situasjon? La oss ta en prat og se på
muligheter sammen.

Digitalt-byrå-i-Hønefoss-besøk-oss.webp

Besøk oss på Hvervenmoveien 45, 3511 Hønefoss

Takk for innsendingen din!

Noen av våre prosjekter

Nettside-wordpress-nettsikkerhet-profesjonell-design-identitet.webp

Infinigrid

Som konsekvens av en omstrukturering og eierskifte trengte det som nå er Infinigrid et nytt navn med tilhørende logo og identitetsdesign, samt nettside og firmapresentasjoner.

Vi tok ansvar for å skape en ny visuell profil som reflekterte virksomhetens målgruppe, samt nye retning og verdier, og utviklet en moderne nettside med fokus på digital modenhet og nettsikkerhet.

Infinigrid-fikk-ny-identitet-og-nettside.webp
Forretningsnettverket-nettside-webdesign-og-utvikling-i-wordpress.webp

ForretningsNettverket

Gjennom å skape en ny, helhetlig og profesjonell visuell profil for ForretningsNettverket, har vi transformert virksomhetens image fra hjemmelaget til seriøs. En ny nettside med et sterkt teknisk fundament har sikret topplassering på Google fra første uke og økt antall konverteringer.

En komplett digital og skybasert infrastruktur er implementert og sparer virksomheten tid og kostnader. Vi jobber tett med daglig leder, Thomas Jesting, og spiller en viktig rolle i det strategiske arbeidet.

Forretningsnettverket-fikk-komplett-visuell-identitet-logo-av-webarbeider.webp
Prodess-AS-fikk-nytt-navn-logo-identitet-nettside-UI_UX-design-av-Webarbeider-digitalt-byr

Min Firmahytte

Vi utarbeidet og formet navnet og merkevaren til Min Firmahytte fra grunnen av, med logo og identitetsdesign som fremstår tydelig, profesjonelt og med autoritet.

På nettsiden satt vi opp en attraktiv og realistisk “call to action”, som straks økte konverteringsraten. Vi tok også oppgaven med å redesigne SaaS-løsningen med komplett UI/UX-design, og samlet ga dette dem et helhetlig og tillitsvekkende uttrykk som forsterket deres tilstedeværelse og engasjerte målgruppen og eksisterende kunder.

logo-og-visuell-identitet-design-for-min-firmahytte.webp

ER DU KLAR FOR Å UTFORSKE NYE MULIGHETER?

Vi kommer gjerne til deg for en prat og en kaffe, eller møter deg digitalt.
Du er alltid velkommen til oss på Hvervenmoveien 45 i Hønefoss.

bottom of page