top of page

Hvem er vi og hva driver oss?

Vi er gode på design, og utforsker stadig morgendagens løsninger.

Vårt mål er å løse store og små utfordringer gjennom forståelse og et ønske om å forbedre digitale situasjoner. Vi er din Webarbeider.

Team Webarbeider

Webarbeider er i stor grad et nettverksbasert byrå. Sammen med nøye utvalgte samarbeidspartner løser vi store og små oppgaver. Dette gir oss høy kompetanse på utvalgte fagområder, fleksibilitet og kapasitet. Slik binder vi sammen tjenester som er relevante i sammenheng med hverandre, og vi møter våre kunder som en "one-stop"shop", hvor man har én person, en prosjektleder, å forholde seg til. Her er noen av de faste Webarbeiderne våre.

Webarbeider Martin.webp

Martin

Daglig leder

Webarbeider Kristian.webp

Kristian

Webutvikler

Webarbeider Stefan.webp

Stepan

Lead designer

Webarbeider Michael.webp

Michael

Fotograf

Webarbeider Dorina.webp

Dorina

Prosjektleder

Vi er                 problemløsere

kreative

“Vårt mål er å identifisere og løse problemer bedriften kanskje ikke er klar over selv, eller forbedrer eksisterende løsninger for å spare både tid og penger gjennom moderne og helhetlige løsninger tilpasset fremtiden.

Vår personlige lidenskap for smarte, fremtidsrettede løsninger gjenspeiles i alt vi gjør. Ved å jobbe med oss, får du tilgang til innovative verktøy og helhetlige tilnærminger som vil hjelpe deg med å ta din virksomhet til nye høyder, både på kort og lang sikt."

Ta kontakt med Martin Alternes om du vil diskutere alt fra en utfordring eller et mulig prosjekt.

Martin Alternes

Vil du vite forbedringspotensialet ved din digitale situasjon? Book en samtale med oss for en gjennomgang og få konkrete innspill.

Prat med webarbeider om nettside logo animasjon og mer.

Takk for innsendingen din!

Book en samtale med oss

Dette er programmene vi bruker og noen av prisene vi har vunnet
bottom of page