Animasjonsvideo - vår prosess

Oppdatert: mars 12

Animasjonsvideo kan være et utmerket verktøy når du ønsker å formidle et budskap til mottakerne dine mest mulig effektivt. En video vil ikke bare tydeliggjøre og forklare budskapet på en lett fordøyelig måte, men den vil også kunne gi deg fordeler i form av SEO og økt konverteringsrate. En video kan være en glimrende innledning til en ønsket CTA.


Vi skal nå se nærmere på prosessen som ligger bak det å lage en animasjonsvideo.

Webarbeider leverer alt du trenger for å motta en animasjonsfilm i høy kvalitet!Ved oppstart

I det vi starter et prosjekt vil vi inkludere deg i vårt prosjektstyringsverktøy. Her får du innblikk i hele prosessen, samt kontroll over hele leveransen. Vi deler utkast og versjoner og du kan enkelt komme med de tilbakemeldingene du ønsker.


Om du har ønsker om endringer, bruker du verktøyet til å skrive dette enkelt direkte på bildet eller videoen. Vi mottar beskjed om dette og lager nye versjoner basert på dine ønsker!


Du mottar automatisk et varsel om at et nytt utkast er lastet opp, og kan gå inn for å gi dine tilbakemeldinger. Vi utbedrer etter dine ønsker og laster opp nye versjoner basert på dine tilbakemeldinger, og går ikke videre før du er helt fornøyd.


Alt dette gir deg innsikt i leveransen og full kontroll over sluttproduktet. Slik gjør vi produktet risikofritt for deg som kunde, hvor du får den kvaliteten du forventer i en forutsigbar prosess!

Det viktigste for oss er at kunden blir 100% fornøyd!

Utsnitt av vårt online prosjektstyringsverktøy. Her har man full oversikt over hele leveransen!Steg 1: Brief

Det første steget kan man kanskje kalle steg 0, da det er innledende til selve utviklingen, men det er uansett naturligvis et viktig steg. Det handler om å bli kjent med deg og ditt produkt/tjeneste. Her får vi kunnskap om hva du ønsker å formidle med din animasjonsvideo. Vi får også dyrebar informasjon om hvem du ønsker å nå ut til, altså målgruppen din, og gjennom hvilke plattformer du ønsker å nå ut til dem. Vi kommer med forslag underveis og lytter til dine meninger.

Steg 2: Manus

Neste steg i prosessen går ut på å sette sammen et manus til din animasjonsvideo. Dette manuset skal ikke bare være engasjerende og interessant, men også enkelt å forstå for mottakeren. Et lettfattelig manus sørger for at du når ut til flest mulig i målgruppen din. Vi passer på at teksten til manuset formidler budskapet på en effektiv måte. Ønsker du manus og tilhørende fortellerstemme på et annet språk så er ikke det noe problem!


Steg 3: Design

Prosessen fortsetter med at vi gir deg tre ulike forslag til design. Du kan da velge det designet du synes formidler budskapet ditt mest mulig effektivt. Vi lager morsomme, fargerike, seriøse eller forklarende illustrasjoner til din animasjonsvideo, alt ettersom hva du foretrekker.

Vi leverer alltid 3 ulike designforslag i starten av hvert prosjekt. Slik lar vi kunden velge det uttrykket de liker best.


Steg 4: Storyboard

Det fjerde steget i prosessen handler om å sette sammen et storyboard for din animasjonsvideo. Storyboard baseres på manus og valgt design, og vi sender deg stillbilder og utkast underveis. Dette gir innblikk i hvordan det ferdige resultatet kommer til å bli.

Her ser vi storyboardet fra vår egen forklaringsvideo. Det er enkelt å se for seg hvordan det ferdige resultatet blir.


Steg 5: Animering av animasjonsvideo

Neste trinn i prosessen er å legge til en fortellerstemme i din animasjonsvideo. I tillegg til dette gir vi filmen musikk og et unikt lyddesign. Deretter sender vi det ferdige produktet til deg. Husk at du også i dette trinnet har mulighet til å få korrekturer. Dette sikrer at du blir helt fornøyd med din animasjonsvideo.


Prøv det elleville Webarbeider-spillet for å bli enda bedre kjent med vår prosess!Motta en unik animasjonsvideo!

Vi er stolte av å kunne tilby deg en helt unik animasjonsfilm. Både lyddesign, fortellerstemme, og musikk er i høy kvalitet og skreddersydd for akkurat din film. I tillegg kan du vite at vi ikke bruker ferdiglagde visuelle elementer og illustrasjoner i våre produksjoner. Du kan se fram til originale tegninger som lages basert på din visuelle profil og identitet.


Så snart alle stegene i prosessen er gjennomført, får du din animasjonsvideo tilsendt - en versjon med og uten undertekst er inkludert i prisen. Du kan nå anvende animasjonsfilmene der du måtte ønske, enten det er til en presentasjon, FAQ-side, messe eller for å forklare en tjeneste eller et produkt.

Hva kan du forvente?

Dersom du anvender Webarbeider AS til din neste animasjonsfilm, kan du se fram til en rask og smidig prosess. Du tar del i prosessen fra A til Å, og vil derfor ha full kontroll på det endelige produktet du får levert. Du kan forvente en animasjonsvideo av høy kvalitet, både visuelt og innholdsmessig. Også lyddesign er av høy kvalitet!


Du kan dessuten forvente en fornuftig pris på tjenesten. Vi baserer pris på videoens lengde, og gir deg en prisantydning før vi setter i gang. Slik kan du ha full kontroll på kostnadene for din animasjonsvideo.

Kontakt oss i dag! Dersom du har behov for en animasjonsvideo til markedsføring eller andre formål, anbefaler vi at du tar kontakt med oss i dag. Vi kan enkelt nås, enten du foretrekker å kommunisere på e-post, chat, telefon eller via et kontaktskjema.


Vårt mål er gjennom vår animasjonsvideo prosess å gi deg det aller beste resultatet.

Vi vokser sammen med våre kunder og investerer hele vårt hjerte i din suksess!